Relatietherapie Nijmegen

Relatietherapie Nijmegen  - Relatietherapeut Jacqueline

Relatieproblemen

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Nijmegen?

Mijn naam is Jacqueline Medendorp, gekwalificeerd psycholoog en relatietherapeut. Ik ben geregistreerd als Psycholoog NIP en lid van de NFG, VPeP en de RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

In elke relatie kunnen er zich problemen voordoen. Een onbenulligheid kan bijvoorbeeld uitlopen op een heftige ruzie. Of één van de partners delft bij belangrijke zaken meer dan eens het onderspit. Wellicht kunnen jullie elkaar bij belangrijke onderwerpen of in conflicten niet meer bereiken en er is minder verbinding of veiligheid dan je zou willen.

Als jullie er zelf niet meer uitkomen en in vicieuze cirkels blijven steken, kan het helpen therapeutische hulp in te schakelen.


Relatietherapie

Ruimte voor begrip, verbinding en intimiteit

Ik creëer een zo veilig mogelijke situatie voor jullie beiden waarin je je kwetsbaar durft op te stellen en eerlijk met elkaar kunt praten. Ik kan jullie helpen om je bewust te worden van de manier waarop jullie met elkaar communiceren en wat jullie daar beiden mee willen bereiken.

Ik streef er naar jullie afzonderlijk diepgaand te begrijpen en geef jullie ook handvatten om je meer bewust te worden van elkaars behoeften, waarden, grenzen en verlangens. Zo kan er ruimte ontstaan voor hernieuwd onderling begrip, verbinding en intimiteit.


Soorten relatieproblemen

Ik ontvang mensen met allerlei soorten relatieproblemen, zoals:

✓ Affaires, overspel en vreemdgaan
✓ Bindingsangst en verlatingsangst
✓ Communicattieproblemen
✓ Familieproblemen

✓ Jaloezie en onzekerheid
✓ Ruzie en conflicten
✓ Scheiden of blijven?
✓ Zelfliefde


Relatietherapie

Verbindend leren communiceren

Ook als één van de partners niets voelt voor therapie, kan het al volstaan als één van de partners op een meer verbindende manier leert communiceren. Je gaat meer beseffen wat je echt wil, wat voor jou van wezenlijk belang is en je leert dit op verbindende manier te uiten. Soms gebeurt het dan dat je partner ook anders gaat communiceren.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.
Ik help jullie graag verder!

Jacqueline

Neem contact op