Ervaringen van cliënten

Psycholoog Nijmegen - Psycholoog Jacqueline

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Nijmegen – Jacqueline

5 / 5 sterren –
“Ik heb een aantal gesprekken met Jacqueline Medendorp gehad vanwege het overlijden van 2 dierbaren.

Jacqueline is een zeer goed luisteraar, waardoor ik steeds verder in mijn eigen verhaal kwam en me erg gehoord voelde. Ze is inhoudelijk zeer goed onderlegd, waardoor ze vanuit verschillende gezichtspunten en methodieken de begeleiding op maat kan maken.

Maar wat mij het meest geholpen heeft, is haar besef dat het verlies van een dierbare op vele gebieden in het leven ingrijpt. Jacqueline kon moeiteloos aansluiten bij wat er bij mij speelde, zonder de rode draad te verliezen.”
Psycholoog Nijmegen – Jacqueline

5 / 5 sterren –
“Ik zat niet lekker in mijn vel en sliep niet goed, o.a. door de vele nachtmerries. Daarom besloot ik hulp te zoeken bij Jacqueline.

In een aantal sessies heeft ze mij geholpen met een therapie die gebaseerd is op “geweldloze communicatie”. Dat heeft mij inzicht gegeven in mijn situatie en handelen.

Maar minstens even belangrijk was dat ze goed kan luisteren en een groot invoelend vermogen heeft. Ze is ervaren, deskundig en veelzijdig. Dit alles in combinatie met een grote betrokkenheid. Van harte aanbevolen!”
Psycholoog Nijmegen – Jacqueline

4 / 5 sterren –
“Ik ben bij Jacqueline gekomen voor assertiviteitstraining na een burn-out. Ik wou graag leren beter voor mezelf op te komen en steviger in mijn schoenen staan in het dagelijkse leven en in een nieuwe werkomgeving.

Jacqueline geeft aan het begin helder aan hoe het behandeltraject eruit gaat zien en wat je kan verwachten. Ze stelt goede en duidelijke vragen om tot de kern van het probleem te komen en maakt vervolgens gebruik van toepasselijke oefeningen om ermee aan de slag te gaan.

Wat ik vooral fijn vond en heb geleerd is naar mijn eigen behoeften te luisteren. En naar de behoefte van de ander, zonder meteen te oordelen en veroordelen.

Wat ik daarnaast heel fijn vond is dat Jacqueline aan het begin van elke sessie een samenvatting geeft van wat we de vorige sessie hebben besproken en gedaan, zodat ook helder wordt wat we deze sessie gaan doen. Elk uur wordt daardoor efficiënt benut.

Ik ben door de sessies rustiger en zekerder van mezelf geworden en zit veel beter in mijn vel. Ik heb handvaten gekregen om beter naar mezelf te luisteren en stil te staan bij mijn behoefte op dat moment.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Psycholoog Nijmegen Ervaringen van cliënten
Ze is ervaren, deskundig en veelzijdig. Dit alles in combinatie met een grote betrokkenheid ...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak

psycholoog nijmegen Psycholoog Nijmegen
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nip-nfg-rbcz
psycholoog nijmegen Psycholoog Nijmegen
Hofstraat 25
6533 XB Nijmegen
Top