Relatietherapie Nijmegen

Relatietherapie Nijmegen - Relatietherapeut Jacqueline

Relatieproblemen
In elke relatie kunnen er zich problemen voordoen. Een onbenulligheid kan bijvoorbeeld uitlopen op een heftige ruzie. Of één van de partners delft bij belangrijke zaken meer dan eens het onderspit. Wellicht kunnen jullie elkaar bij belangrijke onderwerpen of in conflicten niet meer bereiken en er is minder verbinding of veiligheid dan je zou willen.

Als jullie er zelf niet meer uitkomen en in vicieuze cirkels blijven steken, kan het helpen therapeutische hulp in te schakelen.


Ruimte voor begrip, verbinding en intimiteit
Ik creëer een zo veilig mogelijke situatie voor jullie beiden waarin je je kwetsbaar durft op te stellen en eerlijk met elkaar kunt praten. Ik kan jullie helpen om je bewust te worden van de manier waarop jullie met elkaar communiceren en wat jullie daar beiden mee willen bereiken.

Ik streef er naar jullie afzonderlijk diepgaand te begrijpen en geef jullie ook handvatten om je meer bewust te worden van elkaars behoeften, waarden, grenzen en verlangens. Zo kan er ruimte ontstaan voor hernieuwd onderling begrip, verbinding en intimiteit.


Verbindend leren communiceren
Ook als één van de partners niets voelt voor therapie, kan het al volstaan als één van de partners op een meer verbindende manier leert communiceren. Je gaat meer beseffen wat je echt wil, wat voor jou van wezenlijk belang is en je leert dit op verbindende manier te uiten. Soms gebeurt het dan dat je partner ook anders gaat communiceren.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.
Ik help jullie graag verder!


Jacqueline
Kijk voor meer relatietherapeuten in de regio op: Relatietherapeuten Nijmegen


Psycholoog Nijmegen en Relatietherapie Nijmegen voor relatietherapie, huwelijkstherapie, relatieadvies en relatiecoaching bij relatieproblemen in de regio Nijmegen Centrum, Zuid, Noord, Oost, West, Wijchen, Beuningen, Malden, Groesbeek, Cuijk is aangesloten bij Relatietherapeuten Gelderland, een netwerk van relatietherapeuten.

psycholoog-nijmegen
Psycholoog Jacqueline
Ik luister aandachtig naar jouw gevoelens en behoeften.
Contact met Psycholoog Nijmegen

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

Als je hieronder je gegevens invult, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt hier ook je vragen stellen.

Naam

Please leave this field empty.

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Waar kan ik je mee helpen?

Aangesloten bij:
✔ NIP
✔ NFG
✔ SRBAG
✔ Therapiepsycholoog.com
✔ Coachcoaching.nl
✔ Relatietherapeuten.net
Psycholoog Nijmegen
Hofstraat 25
6533 XB Nijmegen
Route naar mijn praktijk